Onze diensten

Werkgevers

Uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Wij kennen onze medewerkers en weten welke specifieke kwaliteiten ze bezitten.

Onze hele organisatie is erop gericht om u snel, met een constante kwaliteit en de hoogste leveringsbetrouwbaarheid, van onze arbeidskrachten en diensten te voorzien.

Naast de functie- eisen zijn de juiste persoonlijkheidskenmerken en de bedrijfscultuur bepalend voor een succesvolle match. Hier blinken wij in uit!

Dagelijks leveren we vakbekwaam personeel met succes aan bedrijven in de sectoren, tuinbouw, logistiek, productie, schoonmaak en bouw.

Wij staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers en onze werknemers. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er trots op dat onze opdrachtgevers en onze medewerkers dit benoemen als zij ons bij anderen aanbevelen.

Wij werken met korte lijnen en vaste aanspreekpersonen. Hierdoor leren wij u kennen en kunnen wij u beter helpen. Dat werkt wel zo snel.

 Er staat een enthousiast en professioneel team voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen, uw vraag naar capaciteit op te lossen en u te ontlasten van uw personeelszorgen.

 

Werknemers

Wij helpen je graag aan een baan die bij je past. Maar wij vinden het ook belangrijk om ,samen met jou, te kijken naar je talenten en je ontwikkeling.

Wij bieden uitdagende functies met toekomstperspectief en genoeg kans om je te ontwikkelen.

De juiste werkplek resulteert vaak in persoonlijke groei, zowel privé als zakelijk.

Bij Flex Services Care B.V. werken we met korte lijnen en vaste aanspreekpersonen. Hierdoor leren wij jou kennen en kunnen wij jou steeds beter helpen.

Ben jij opzoek naar een vaste of tijdelijke baan met of zonder diploma? Kies dan voor Flex Services Care B.V.

Flex Services Care B.V. staat voor:

– Aandacht

– Kennis en kunde

– Oplossingen

– Kwaliteit

– Resultaat

– Snelheid

Branches

Tuinbouw:  kwekerijen groente, planten/ bloemen, bomen (personeel voor zowel binnen als buitenwerk)

Bouw: verbouwingen, onderhoud, renovatie (schilders, metselaars, timmerlieden, tegelzetters, stukadoors, bouwhelpers, slopers)

Schoonmaak: trappenhuizen & appartementencomplexen, kantoorpanden, scholen, hotels

 

Productie & logistiek: Van magazijnmedewerker tot order Picker. Of van logistiek medewerker tot coördinator magazijn.

Personeelsdiensten

– Parttime Personeel

– Fulltime Personeel

– Tijdelijk Personeel

– Oproepkrachten

– Uitzendkrachten

– Vakantiekrachten

– Vast Personeel

Flex Services Care B.V. beter leren kennen?