Werkgevers

Uw uitzendkrachten zijn ons gezamenlijke kapitaal. Wij kennen onze medewerkers en weten welke specifieke kwaliteiten ze bezitten.

Onze hele organisatie is erop gericht om u snel, met een constante kwaliteit en de hoogste leveringsbetrouwbaarheid, van onze arbeidskrachten en diensten te voorzien.

Naast de functie- eisen zijn de juiste persoonlijkheidskenmerken en de bedrijfscultuur bepalend voor een succesvolle match. Hier blinken wij in uit!

Dagelijks leveren we vakbekwaam personeel met succes aan bedrijven in de sectoren, tuinbouw, logistiek, productie, schoonmaak en bouw.

Wij staan altijd klaar voor onze opdrachtgevers en onze werknemers. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn er trots op dat onze opdrachtgevers en onze medewerkers dit benoemen als zij ons bij anderen aanbevelen.

Wij werken met korte lijnen en vaste aanspreekpersonen. Hierdoor leren wij u kennen en kunnen wij u beter helpen. Dat werkt wel zo snel.

Er staat een enthousiast en professioneel team voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen, uw vraag naar capaciteit op te lossen en u te ontlasten van uw personeelszorgen.